Der udleveres ikke poser eller andet i denne uge, da Byens Højskole er lukket. Vi vender snart tilbage med detaljer for oktober.
Avocado-kartoffelsalat med karse - vegansk
Primære faneblade

Vejledning:
Vask og skrub kartoflerne godt og kog møre med hvidløg og salt. Mos avocadoerne og rør citronsaft, olie, salt og peber i og evt. et fed frisk hvidløg. Klip halvdelen af karsen og put i. Vend de lune eller kolde kartofler i avocadocremen. Rist pinjekernerne på en tør pande og drys dem over sammen med resten af karsen, umiddelbart inden servering.
Kilde: Signe
rettet 13.04.16 Christina M Klausen
Ingredienser:
4 pers.
1 kg nye kartofler
1 fed hvidløg i skiver
2 modne avocadoer
Saft af 1/2-1 citron
2 spsk olivenolie
Salt og peber
Stor bakke karse (eller anden krydderurt efter smag)
1 god håndfuld pinjekerne
Tilføj kommentar