Der udleveres ikke poser eller andet i denne uge, da Byens Højskole er lukket. Vi vender snart tilbage med detaljer for oktober.
Kartoffelterrin-vegetarisk
Primære faneblade

Vejledning:
4prs.
1 kg. kartofler
2 skalotteløg
1 fed hvidløg
3 kviste rosmarin
1 spsk smeltet smør
1 spsk olivenolie
Skræl kartoflerne, riv dem på et groft rivejern og pres væden ud af dem.
Pil løg og hvidløg, og hak dem helt fint.
Bland revet kartoffel med løg, hvidløg, hakket rosmarin og andefedt.
Vend det hele godt rundt så krydderierne bliver jævnt fordelt.
Smør en form (postej/rugbrøds-) med olivenolie, og pres kartoffelblandingen
Godt ned i formen, så overfladen bliver jævn. Kom folie hen over formen.
Bag terrinen i ovnen ved 180 grader i 70-80min., tag folien af halvvejs, og giv
evt. terrinen et ekstra pres, så den bliver helt fast. Tag terrinen ud og vend den
ud af formen.
Hilsen Tonny
Kilde: Meyers almanak
Tilføj kommentar