Hjem / Content / Rødbedehumus - vegansk

Rødbedehumus - vegansk

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 
Server som dip til grøntsagsstave, i en sandwich med gedeost eller til fladbrød.
1. Læg valnødderne på en bageplade og rist dem i en 180 grader varm ovn i 5 minutter til de dufter. Lad dem afkøle. De kan også bare ristes på en pande.
2. Varm en lille pande op og rist spidskommenfrøene. Knus dem i en morter.
3. Blend brøddet til rasp, tilsæt valnødder og blend til det er fint smulder. Tilsæt så rødbede, tahin, en del af hvidløg, et stort nip spidskommen, halvdelen af citronsaften, salt og peber og blend så det hele til en tyk masse.
4. Smag 'hummussen' til med de resterende krydderier og blend til du er tilfreds med smagen. Hvis den er for tyk kan konsistensen gøres mere lind med olie.  

Oversat af Lise W, Beetroot and walnut hummus fra River Cottage - everyday lunch, som sendes på DR2
Ingredienser: 
  • 50 g valnødder
  • 1 tsk spidskommenfrø
  • 25g rasp af tørt brød
  • 200 g kogt rødbede, skåret i tern
  • 1 tsk tahin
  • 1 stort knust hvidløgsfed
  • Saft af en citron
  • Salt og peber
  • Evt. lidt raps- eller olivenolie til at justere konsistensen

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.

Fatal error: Declaration of RulesRuleUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array) must be compatible with RulesActionContainerUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array, $iterator = NULL) in /var/www/odenseff.dk/public_html/sites/all/modules/rules/ui/ui.plugins.inc on line 0