Der udleveres ikke poser eller andet i denne uge, da Byens Højskole er lukket. Vi vender snart tilbage med detaljer for oktober.
Rødbedesuppe med purløgscreme - kød
Primære faneblade

Vejledning:
4 personer
Rødbedesuppe:
600 gr rødbeder
200 gr kartofler
100 gr røget bacon i tern
1 fed hvidløg
1 tsk stødt korriander
1L bouillon - smag efter eget valg
Skræl og riv rødbederne. Skræl og skær i mundrette bidder kartoflerne.
Steg baconen sprødt i en gryde. Tilset resterende. Lad simre under låg i ca. 30 min. Smag til med salt og peber.
Purløgscreme:
2 dl græsk yoghurt 10 %
1 bundt purløg
evt. friskrevet peberrod
salt og friskkværnet peber
Rør yoghurt og purløg - evt. peberrod - sammen. Smag til med salt og peber.
Servér suppen med creme og groft brød
Anja/kilde: Lone Kjær "sund på den fede måde"
Servér suppen med creme og groft brød
Anja/kilde: Lone Kjær "sund på den fede måde"
Tilføj kommentar