Hjem / Content / Rødbedesuppe med purløgscreme - kød

Rødbedesuppe med purløgscreme - kød

Ingen bedømmelser endnu
Vejledning: 
4 personer Rødbedesuppe: 600 gr rødbeder 200 gr kartofler 100 gr røget bacon i tern 1 fed hvidløg 1 tsk stødt korriander 1L bouillon - smag efter eget valg Skræl og riv rødbederne. Skræl og skær i mundrette bidder kartoflerne. Steg baconen sprødt i en gryde. Tilset resterende. Lad simre under låg i ca. 30 min. Smag til med salt og peber. Purløgscreme: 2 dl græsk yoghurt 10 % 1 bundt purløg evt. friskrevet peberrod salt og friskkværnet peber Rør yoghurt og purløg - evt. peberrod - sammen. Smag til med salt og peber. Servér suppen med creme og groft brød Anja/kilde: Lone Kjær "sund på den fede måde" Servér suppen med creme og groft brød Anja/kilde: Lone Kjær "sund på den fede måde"

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.

Fatal error: Declaration of RulesRuleUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array) must be compatible with RulesActionContainerUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array, $iterator = NULL) in /var/www/odenseff.dk/public_html/sites/all/modules/rules/ui/ui.plugins.inc on line 20