Der udleveres ikke poser eller andet i denne uge, da Byens Højskole er lukket. Vi vender snart tilbage med detaljer for oktober.
Rødbedesuppe - vegetar/kød
Primære faneblade

Vejledning:
Til 4 personer
600 gr rødbeder
200 gr kartofler
100 gr røget bacon i tern (kan undlades)
1 fed hvidløg
1 tsk stødt korriander
1L bouillon - efter ønske
Skræl rødbederne og riv groft. Skræl kartofler og skær i mundrette stykker.
Steg baconen i en gryde til det er sprødt. Tilsæg rødbeder, kartofler, presset hvidløg, korriander og bouillon. Lad simre under låg ved svag varme i ca. 30 min.
Purløgscreme:
2dl græsk yoghurt 10 %
1 bundt purløg
evt. friskrevet peberrod
salt og friskkværnet peber
Rør yoghurt og klippet purløg - og evt peberrod - sammen. Smag til med salt og peber
Anja/ "Sund på den fede måde"
Tilføj kommentar