Der udleveres ikke poser eller andet i denne uge, da Byens Højskole er lukket. Vi vender snart tilbage med detaljer for oktober.
Hønsekødssuppe
Primære faneblade

Dag 1.
Tag alle elementer til grundsuppen og put dem i en stor gryde. Overhæld med vand så det dækker, sæt låg på gryden og tænd på laveste blus. Lad stå til næste aften. Skum gerne tre gange undervejs, omend der ved så svag varme ikke vil forekomme meget skum.
Dag 2.
Før der spises.
Si suppen, og kasser alt andet end hønsekødet (det pilles forsigtigt af skrogene)
Vask, skræl og snit alt det grønne meget fint, og hæld det ned i den nu klare suppe. Kog til det grønne er mørt, og hæld kødet ved, så det kan nå at blive varmt. Smag til med rigeligt salt og eddike (eller citron), og server. Evt. med urter på toppen og brød til
Grundsuppe til mange
Mindst en suppehøne
Evt. hønseskrog fra tidligere madlavning
2 løg
1/4 blegselleri
1 æble
1 gulerod
Hønsekødssuppe til mange
Den siede grundsuppe
Kød af suppehønerne
1 løg
2 gule beder
4 kartofler
2 porrer
1 hvidløg
Eddike
Evt. urter til toppen
Tilføj kommentar